Nieuwe Hemweg 26, Amsterdam
013 - 4675428
info@qupra.nl

CPS/WLR

Qupra Wholesale

CPS/WLR

Qupra CPS is een flexibele, betrouwbare en voordelige oplossing voor de afwikkeling van vaste telefoon-, fax-en dataverkeer. Met Qupra CPS wordt bespaard op telecommunicatiekosten zonder concessies te doen aan kwaliteit.


Met Qupra CPS verzorgt Qupra al het uitgaande verkeer dat via het openbare netwerk van KPN Telecom plaatsvindt. Door de scherpe tarieven die Qupra hanteert wordt aanzienlijk bespaart op de variabele telecommunicatiekosten .

De voordelen van CPS/WLR van Qupra


Geweldige support

Door ons persoonlijke support team zijn de lijnen kort. U komt niet terecht in eindeloze keuzemenu’s of wachtrijen maar heeft direct contact met onze supportafdeling voor afhandeling van uw vragen.


Onafhankelijk

Als onafhankelijke aanbieder biedt Qupra altijd de beste oplossing. Wij zijn niet gebonden aan één partij en kunnen over het netwerk van alle grote aanbieders leveren.


Redundant

De verbinding van Qupra is redundant, veilig en betrouwbaar. Worden over deze verbinding andere diensten van Qupra geleverd, dan wordt deze direct gerouteerd naar de betreffende dienst. Zo zorgen wij voor een minimale afstand tussen uw verbinding en de afgenomen dienst.