Nieuwe Hemweg 26, Amsterdam
013 - 4675428
info@qupra.nl

SIP Trunk

Qupra Wholesale

SIP Trunk

Een SIP Trunk is een softwarematige telefoonlijn welke wordt aangesloten op de huidige telefooncentrale of tussen verschillende operators. Het gesprek wordt hierbij opgezet via Internet (data) in plaats van het traditionele telefoonnetwerk (ISDN/PSTN). Een SIP Trunk van Qupra is geschikt voor alle type telefooncentrales die het SIP-protocol ondersteund. Ten opzichte van traditionele telefonie wordt met SIP Trunk een aanzienlijke kostenbesparing in de abonnement- en verkeerskosten gerealiseerd. 088-, 085-, 0800-, 0900-, internationale nummers kunnen rechtstreeks op de SIP Trunk worden afgeleverd. Voor het aanvragen van een SIP Trunk wordt een Service Order Form ingevuld. 

De voordelen van SIP Trunk van Qupra


Scherpe verkeerstarieven

Door onze koppeling met een groot aantal providers kunnen wij u altijd de scherpste prijs op verschillende bestemmingen bieden.


0800-kickback

Geniet nu van een kickback op gesprekken van uw klanten naar 0800-nummers. Normaal is dit alleen voor de grote providers weggelegd.


Flexibiliteit

Met de SIP Trunk van Qupra profiteert u niet alleen van de scherpe tarieven voor SIP verkeer maar tevens van een grote mate van flexibiliteit. Een SIP interconnect of servicenummers direct termineren op de SIP trunk behoort tot de mogelijkheden.