Hosted VoIP

Qupra Wholesale

Hosted VoIP

Qupra stelt een flexibel VoIP platform van betrouwbare kwaliteit beschikbaar. Op het door Qupra beschikbaar gestelde VoIP platform worden alle functionaliteiten van een moderne telefooncentrale geboden. Omdat er bij gebruik van het VoIP platform geen fysieke telefooncentrale nodig is, is er geen sprake van de onderhoudskosten voor een fysieke telefooncentrale.

Daarnaast wordt er een aanzienlijke kostenbesparing geboden op de abonnement- en verkeerskosten. Met het VoIP platform kan flexibel worden opgeschaald en is er de mogelijkheid om de telefonie met het CRM pakket te koppelen.

De voordelen van Hosted VoIP bij Qupra

Geweldige Support

Door ons persoonlijke support team zijn de lijnen kort. U komt niet terecht in eindeloze keuzemenu’s of wachtrijen maar heeft direct contact met onze suppoertafdeling voor afhandeling van uw vragen.

Flexibiliteit

Door onze multi-platform benadering kunnen we voor elke klant een passende oplossing bieden. Wij zijn niet gebonden aan ons eigen platform maar kunnen verschillende platformen aanbieden. 

Onafhankelijk

Met de VOIP oplossing van Qupra bent u verzekerd van Flexibiliteit.  Groeit uw bedrijf? Geen zorgen Hosted VoIP groeit met uw bedrijf mee. Schaal eenvoudig op wanneer een klant groeit.
.